Hoi,

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben An, een enthousiaste marketeer met een passie voor fotografie. Een paar zaken die me kenmerken: 

  • Ik hou van echtheid en eerlijkheid, niet alleen in foto’s maar ook in marketing. Ik wil geen klanten onder druk zetten om bij mij te kopen. Ik geloof dat er een klik moet zijn met mijn klant. Ik wil graag dat we van beide kanten evenveel zin hebben om samen te werken en wil je waar voor je geld bieden.

  • Ik heb jaren ervaring in marketing bij BASF en Philips, maar ben geen digital native. Dat maakt dat ik zelf ook de do’s en don’ts van online marketing heb moeten uitzoeken. Daardoor begrijp ik heel goed wat veel klanten moeilijk vinden aan social media en kan ik je ook duidelijke uitleg geven om zelf met plezier en zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

  • Een aantal dingen die me gelukkig maken: mijn familie en vrienden, de zee, een uitgebreid ontbijt of een heerlijke cappuccino – bij voorkeur op een terrasje samen met een vriendin. Ook nieuwe mensen ontmoeten maakt me gelukkig, want ik vind dat iedereen wel een boeiend verhaal te vertellen heeft. En natuurlijk hou ik ook van fotograferen!

  • Net zoals veel fotografen sta ik liever achter de lens dan ervoor😊 Het was best even wennen en mijn angst overwinnen om mezelf te laten zien op Instagram. Precies omdat ik zelf die drempel heb moeten overwinnen, ben ik overtuigd ook jou hiermee te kunnen helpen.
 

Wil jij jouw bedrijf meer zichtbaarheid geven? Ben je wel online zichtbaar, maar mis je de foto’s die de ziel van je bedrijf uitstralen? Ik ben zeker dat ik je hierbij kan helpen!